3
Kopio Tervetuloa12
previous arrow
next arrow

Eq Berenike Oy on vuonna 2021 perustettu hevosalan yritys, joka toimii pääsääntöisesti Uudenmaan alueella.

Kaikki palvelut ja hinnaston yksityisille löydät täältä ja yrityksille täältä.

Yrittäjä

Yrityksen takana toimii ratsastuksenohjaaja Veronika Lehto.

Hei! Olen Veronika ja toimin Eq Berenike Oyn päätoimisena yrittäjänä.  Olen koko ikäni toiminut hevosten kanssa ja ratsastuksenohjaajaksi olen valmistunut Harjun Oppimiskeskuksesta vuonna 2014. Kokemusta on ehtinyt kertyä vuosien aikana isoista ratsastuskouluista – pieniin yksityistalleihin, Suomesta – ulkomaille. Päälajini on esteratsastus ja oma kilpailuhistoriani painottuukin enemmän esteradoille. Hevosalan lisäksi olen työskennellyt sosiaalialalla, eläintarvikeliikkeissä ja päässyt tekemään erilaisia promootio- ja edustustöitä. Olen kouluttautunut myös merkonomiksi.

Opetan mielelläni kaiken tasoisia ratsastajia, lajista riippumatta. Opettajana olen vaativa ja tarkka, mutta kuitenkin ystävällinen ja kannustava. Pyrin siihen, että perusratsastus ja hevoseen vaikuttaminen olisi mahdollisimman laadukasta. Yritän mielikuvien avulla selkeyttää ohjeitani ja pyrin siihen, että ratsastaja tuntisi onnistumisen iloa sekä saisivat ”ahaa” -elämyksiä.

Eläimet, etenkin hevoset ja koirat ovat erittäin lähellä sydäntäni. Tavoitteenani on, että yritykseni laajentaa tulevaisuudessa myös koirankoulutuspalveluihin.

Kotoa minulta löytyy kolme koiraa:

Rhodesiankoirat Kxoxo Ice Ice Baby RoziKxoxo Carmen Carrera ”Tara”  sekä kääpiöpinseri-mäyräkoira mixi ”Bobi”.

Koiristani löydät lisää @leijonamielet -instagram tililtä. Käythän kurkkaamassa myös Kxoxo -sivut!

Yrittäjän työkokemus

Alhaalla tiivistetty lista työkokemuksesta.

Kysy lisää yrityksistä, työtehtävistä tai kokemuksestani! Jokaista paikkaa voin suositella lämpimästi.

Yrityksen nimen tarina

Uskokaa tai älkää, mutta vaihtoehtoja nimelle oli monia kymmeniä ja valinta oli vaikea. Järjestin nimikilpailun instagram tililläni @vlehtoequestrian ja sieltä esiin nousi sana Berenike. Alkuun se ei sopinut suuhuni laisinkaan, mutta kirjoitin sen joka tapauksessa ylös monien muiden nimien joukkoon. Halusin, että yritykseni nimellä olisi joku niin sanotusti syvempi merkitys ja tämä jäi mieleeni:

”Nimi Veronica on muunnos kreikkalaisesta nimestä Berenike, joka merkitsee voiton tuojaa, mutta sen on myös tulkittu johtuvan latinan sanoista vera icon ’todellinen kuva’.”

Lopputulos alkoikin hahmottumaan päässäni ja siinä se nyt sitten on, enkä voisi tyytyväisempi olla!